dressyr-bilder

MASSA dressyr-bilder kommer här, enjoy! :)


Ulla Håkansson och Richelle 2


Philippe Jorissen och Le Beau


Philippe Jorissen och Le Beau


Philippe Jorissen och Le Beau


Philippe Jorissen och Le Beau


Rose Mathisen och Bocelli 1044


Rose Mathisen och Bocelli 1044


Rose Mathisen och Bocelli 1044


Marc Peter och Fryso Huys Cas


Marc Peter och Fryso Huys Cas


Marc Peter och Fryso Huys Cas

hopp-bilder

MASSA hopp-bilder kommer här, enjoy! :)


Rolf-Göran Bengtsson och Kiara la Silla


Douglas Lindelöw och Caliando


Peder Ericson och H&M Arctic Aurora Borealis


Rolf-Göran Bengtsson och Casall La Silla


Vår nya stjärna - Angelica Augustson och Walter 61


Malin Baryard-Johnsson och H&M Reveur De Hurtebise


Rolf-Göran Bengtsson och Casall La Silla


Rolf-Göran Bengtsson och Casall La Silla


Angelica Augustsson och Walter 61


Lisen Bratt-Fredricson och Matrix


Amaaaazing helg!

Har haft en helt fantastisk helg med mormor & morfar!
Har sett massa fina hästar & otroligt duktiga ryttare.
Sett hästkrockar, vägringar, otursamma pet och fantastiska dressyrprogram!
Har passerat Ludger Beerbaum ute i foajén & snott 12 paket tamponger.
Stått i jobbiga köer, dött av värme och avundsjuka, köpt hästlotter och ätit massa onyttigheter.

Laddar upp bilder i två delar, först hopp-bilder & sen dressyr-bilder :)

en kopp varm choklad

Sitter hemma hos mormor & morfar nu, vi har det såå mysigt :) 
Eller kanske inte just nu, dom kollar på på spåret och jag sitter här, vid datan.

Vi har ätit egen pizza & sedan godis & chips till efterrätt :D Jag har duschat & vi har brett alla mackor vi ska ha imorgon, både frukost-mackor & bilfika-mackor. Morfar ska göra en kopp varm choklad till mig snart & han ska även göra en hel termos med varm choklad till bilfärden, mummaaa

För den som inte vet så åker jag till Göteborg Horse Show imorgon med mormor & morfar. Vi åker runt halv åtta :) Väl där ska vi se massa olika ridtävlingar, hoppning & dressyr & vackra hästar, mmh! Dessutom en gigantisk mässa med massa massa ridsaker, allt mellan himmel & jord. Sista föreställningen håller på till klockan 11, så jag kommer hem sent imorgon kväll/natt. Kommer därför inte kunna blogga något.

Kameran ska med iaf, kommer ladda upp maassa bilder sen :)


hahahahahaah! Detta var den enda bilden jag hittade på mormors dator. En bild på deras hund & mitt förra marsvin. Cute, eller nått...


Går runt och ler

Idag är en såå bra dag!
Matteprovet gick jättebra! Sen fick vi veta att vi inte skulle ha mattelektion efter lunch. Jag & Moa drog till T-shirt store som öppnade idag, vi köpte oss varsina t-shirtar + att vi fick varsin tygpåse, nöjd! :D
Sen kom vi tillbaka till skolan, fick veta att vi inte behövde någon engelska heller och slutade därför för dagen. Vi gick flera tjejer från klassen & fikade på Claras. Mysigt måste jag säga!
Sen gick jag en stund på stan med goa my, moa & isa! <3
När jag kom hem bakade jag vaniljbullar att ha med mig till mormor & morfar & så har jag rakat benen. Nu kommer mormor om en kvart & hämtar mig :)


Haha my face!




bloggtävling - www.adversity.blogg.se

Jag är med och tävlar om en grimma hos Lovisa & sanna.
Klicka på länken för att kommad direkt till tävlingen http://adversity.blogg.se/2011/february/tavling-1.html#comment



skön känsla i kroppen

Godkväll :)
Sitter och kollar film med mamma och bror, "Taken" heter den. Grymt spännande film, har sett den två gånger tidigare. Vi myser med popcorn och rulltårta så ja, sämre kan man ju ha det.
När jag kom hem från skolan började jag plugga matte och sen direkt vidare till historia uppsatsen. Erbjöd mig att göra lasange till kvällsmat, den blev såå god! Jag är bäst på att laga mat och baka!
Efter maten gjorde jag klart uppsatsen och pluggade det sista till matteprovet, nu är jag klar & kan andas ut med gott samvete. Känns skönt! Ska gå & lägga mig i tid ikväll! Jag har lovat mig själv.Fast innan jag somnar ska jag tända mitt doftljus på nattduksbordet & läsa i min bok, myys :)





sova, koka ägg, plugga

Japp, sådär kan man sammanfatta min eftermiddag. Eller okej, inte riktigt.
Direkt efter skolan gick jag till bibblan & hämtade ut en bok som jag reserverat. "Hungerspelen" heter den, någon som läst den?? :) Sedan kom mamma till bibblan med bilen. Jag hamnade i förarsätet och vi övningskörde en halvtimma.
När vi kom hem kollade jag på "project runway" en stund och sov sen en timma i soffan. skönt eller vad??
Jag kokade ägg till kvällsmat & även ett extra ägg till frukost imorgon, najs att bara ha ett färdigkokt ägg att lägga på mackan och så är det klart, haha!
Sedan kom den tråkiga biten.. från klockan 7 har jag suttit & skrivit på min historiauppsats om Häxjakterna. Jag har haft grymt svårt att komma igång med denna uppsats och dragit mig för att börja. Annars gillar jag att skriva uppsatser, bara få skriva vad man vill inom ett ämne, leta fakta genom olika böcker och internetsidor. Kul :) Nu har jag iallafall kommit igång riktigt bra, har skrivit en sida har massa roligt kvar att skriva.
Nu ska jag sitta en stund med 2 gemu-stenciler, sen öva på pianoläxan & SEN ÄNTLIGEN FÅ LÄGGA SIG I SÄNGEN!!!
ciaaaao!

(Vet inte vad jag ska lägga upp för bilder.. Vad vill ni se??)

A lot of plugg

Seg första dag i skolan! Menmen, nu är den förbi!

När jag kom hem tog jag en varm dusch & tog även hand lite extra om mina fötter, klippte naglar, filade & smörjde in dem :)
Efter duschen satte jag mig & pluggade matte. Börjar bli stressad nu.. Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa, right??
Sitter i soffan med en filt om mig, väntar på att tv-programmet "Klass 9A" ska börja. Mamma ville hellre se det än Top Model. Snäll dotter som jag är så går jag med på de ;) 


Hahah denna bilden alltså! Sofie & marsvinet & allt! :D Från 8:an kanske??
Vet inte varför jag valde denna bilden.. har inget med inlägget att göra.

sundayy

Nu är det inte många timmar kvar tills skolan börjar, känns inte jättebra kanske.
Längtar sjukt mycket till nästa helg, åker till Göteborg Horse Show med mormor & morfar, ska bli sååå kul!

Varit i stallet idag på dagen. Jag & Elin red på fältet med bushästarna. Helt underbart med solen som låg på & allt. Hoppade några skutt över två terränghinder, han blev även riktigt fin i galoppen, feels good!
Har haft kalas för mamma nu ikväll med släkten. Vi hade lagt ihop pengar allihopa & köpt en Sodastreamer till henne. Hon blev sååå glad!

Hade tänkt sova om en stund, är riktigt trött. Har en seg dag imorgon, går till klockan 5 & slutar med idrott, blöö! Börjar dock kvart över 10 :D Nattinatti!


Denna + 2 smaktillsättningar fick hon :D


stekt typ??

Sitter framför brasan, lätt att fastna här. Blir alldeles varm & röd i ansiktet, meen vem bryr sig??
Filmen var jättebra, en fin liten berättelse.
Efter bion satt vi en liten stund på George's & drack te & kaffe.
Nu har vi precis ätit upp våran hemmagjorda pizza.

Jag övningskörde både in till stan & hem igen. Börjar kännas vant. Det är lixom självklart att jag kör bilen när vi ska någonstans :D Gryyymt kul!



the kings speech

Hoola!

Visst blir humöret såå mycket bättre när det är fint väder?? :)
Idag SKA jag jobba matte, göra klart en gemu-stencil & spela piano. Inga bortförklaringar.
Faast..mina hörlurar till pianot är ju faktiskt hos mamma...?? Nää, nu får jag ge mig!!!

Senare ska jag på bio med pappa & anki. The Kings Speech, den har fått riktigt bra kritik :)


hjärnan & kroppen är seeeeeeeeeeeg

Alltså shit, detta lovet har inte gått till något vettigt! Jag skulle ha övat massa på piano & sångläxan, övat matte, gemu, spanska & blivit klar med historiauppsatsen. Har jag lyckats med något av detta?? NEEEEJ!!!! Har två dagar på mig, något måste jag väll kunna åstadkomma?? Jag är mästare på att råka hamna i soffan framför tv:n med datan i knät, där är man fast sen. illa...

Jaja, ikväll eldar vi för fullt i brasan, ska tydligen bli sjukt kallt inatt. Mysigt tycker jag, det drabbar ju inte oss eftersom vi sover gott i våra sängar med duntäcke & raggsockor på (det gäller iallafall mig). Dricker den nya Lokan, melon citron. good!

Innan jag går & lägger mig bjuder jag på två bilder, en blond & en brunhårig Elvira :)





Måste färga snart, håret börjar bli "blekbrunt". inteee snyggt!!

En fin dag i stallet

Har haft en fin dag i stallet, strålande sol & inte speciellt kallt. Pappa, anki & julia var med i stallet, vi hade med oss fika & varm choklad & kameran såklart! Pappa red en halvtimma först, sen red jag 40 min, gick jättebra, både på hopp - och dressyrfronten. Lägger upp massa bilder & 4 filmer.






Ingen superbild, mest som bevis att min pappa red, haha :)


Fina hästen <3


Världens sötaste! kattungen Ove, haha.










silent night

Haallååå!

Idag har jag fixat det allra sista till mammas present, säger inte mer än så eftersom det finns risk för att hon läser detta inlägget. Till min hjälp hade jag mormor Rosa, hon bjöd mig på lunch också. Revbensspjäll på Chicki ma ma blev det, gooooott!
Sen tog jag bussen hem från esplanaden. Jag valde sätena där det är två säten mittemot varann, satte mig tillrätta & tänkte "nu har jag en bra plats, mycket space & en godispåse, bussresan kan inte bli annat än skön". Tror ni inte det hoppar på TVÅÅ HEELA SKOLKLASSERi jkpg?? Det slutade med att jag fick en unge jämte mig, en unge mittemot & en lärare mittemot. Fick sitta med väskan i knät & allt blev SKITJOBBIGT!!!!!
Efter att ha fixat & donat hela förmiddagen & stått ut med småbarn på bussen så gick jag & la mig i min säng. Sov i säkert 2 timmar, grymt skönt! På kvällen kollade vi på "An education" & åt kinamat. Fina grejer det.
Nu har alla gått & lagt sig så jag passade på att plocka fram mina scrapbooking grejer. Skönt att sitta i tystnad & bara pyssla. Ett kort till min bästavän blir det. Visar ingen bild förens hon fått det, sorry. Däremot kan jag slänga upp en bild på mammas kort då hon redan sett det :)





tatuering


sjuukt sugen på tattoo! Vet exakt vad jag vill ha, blir dock hemligt tills det är gjort. Skulle vara prima att göra den i maj nångång så läker den till sommarens bad & sol. mmhhhh <3


Chips

Go'kväll!

Har haft en fin dag i stallet tillsammans med nora. Det bllev inte uteritt som jag tänkt utan race på fältet. woho!
Efter stallet tog jag en lååång, varm dusch, skönt att känna hur kroppen mjukas upp efter en kall dag i stallet.
Eftersom mamma fyller år idag så ville jag laga mat åt henne, blev egen pizza & till efterrätt de amerikanska muffinsen med tårtljus.
Nu sitter vi i soffan & kollar på halv åtta hos mig, det är "homovecka" där, haha. Vi äter chips, säg något som är godare??

grå dag

Börjar med att skriva STORT GRATTIS TILL MIN UNDERBARA ÄLSKADE MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG!!! :D

Idag ska jag åka till stallet, rida ut en sväng hade jag tänkt. surt att det är så hårt i backen bara..
Efter stallet åker jag till mamma & äter god mat med henne & myser.

En bild på mig & rubin, första gången jag red honom om jag inte minns fel.


hardworking

hooooola! klockan är 12 & jag har redan hunnit baka muffins, amerikanska chokladmuffins för att vara exakt. Jag ska sätta små tårtljus i en av dom & ha med mig imorgon som liten present till min mamma som fyller år. Vi ska uppvakta henne på söndag när min bror kommit hem från Trysil, men man vill ju gärna överlämna något på födelsedagen, så jaa, en fet muffins får det bli!
Idag ska jag ägna en del av min dyrbara tid åt att jobba matte, har ett prov på 4 kapitel, döör. Kanske får bli lite gemu-plugg också, tonika subdominant dominant blablaablaa..
Om jag får tummen ur ska jag gå ut & gå också, & så ska jag stå för kvällsmaten. Pannkakor står på menyn. Busenkelt & såååå gott!



Det blev bara 5 stora muffins, hade inte fler formar, resten fick bli mini-amerikanska-muffins. yeee

ensåndärmysigdag

Har haft en såndär skön dag när man bara chillar runt & gör lite som man känner för. Har gjort ett kort till mamma som fyller år. Visar en bild på söndag då hon fått det. Har ätit lunch med pappa på 95:an & varit ute & gått en liten stund. Det blåser svinigt kallt, brrrr!
Nu sitter vi kollar film & äter mackor & smoothie som jag gjort. Enkelt & supergott! Vaniljyoghurt, hallon & riven vit choklad, that's it! mummaaaaa.


Ny vän

Glömde berätta att jag fått en ny vän, hittade henne i en automat på maxi. Hon heter Shirley. Hon ska joina mig i min vardag, så vad passar inte bättre än att hon får hänga på min ryggsäck? feeett

Glömde berätta att jag fått en ny vän, hittade henne i en automat på maxi. Hon ska joina mig i min vardag, så vad passar inte bättre än att hon får hänga på min ryggsäck? feeett


Överallt & ingenstans

Vaknade upp av solen idag, kan inte klaga. Har haft en såndär skön dag, varit ute på långpromenad med mamma, ätit semlor & tagit det allmänt lugnt.
Framåt kvällen åkte jag till Gnistan & lyssnade på några band, gick sedan hem en stund & kollade på mellis, tog bussen till Fjällstugan & träffade trevligt folk. Stannade där knappt en timma. Sprang som galningar till bussen och hamnade tillsist här, vid datan. Kan alltså sammanfatta kvällen med rubriken. ciaaaao!

Det snurrar i min skalle

Ojojoj, trodde verkligen inte att det skulle vara så krånglig att starta en blogg. Jag gjorde en header, fattade inte hur man la in den, gjorde fel flera gånger. Blev arg & ledsen. Min fina vän Nellie räddade mig, taaack!
Känner mig stolt över att jag lyckades skriva ett första inlägg. Nu ska jag lägga mig, låta mitt huvud vila från all ansträngning som denna bloggen medförde. haha. godnatt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0