heej&håå

Pallar inte blogga, känns bara som ett krav. Får så om det ändras, annars tar jag bort bloggen.

merhaba

eller hej som man skulle säga på svenska!
är nu hemma i tråkiga sverige, kan inte säga att jag saknat det överdrivet mycket.
jag lägger upp bilder & berättar om min resa en annan dag, har rätt mycket skolarbete framför mig nu.
tänkte iallafall visa att jag lever! ciaaoo


Turkiet

Tar mig en tur till Turkiet idag med la familia! Ska blir himla skönt!
Är borta en vecka, kanske blir någon uppdatering, får se. Byeee!



känner mig instängd

sitter på datakunskapen, är sjukt varm & trött.

ska till stallet idag & vara där länge, rida ordentligt för en gång skull och inte bara ynka 25-30 min som vanligt, ta hand om hästen riktigt ordentligt & putsa utrustning. Skönt att vara i stallet, känner sån frihet där. Inga storstadsljud eller liknande. & vad är bättre än att umgås med djur? Finns just nu både kattungar och fölis + Rubin såklart. Flummiga hästtjejer brukar finnas, men inte just idag :(

Tänkte visa min jumpsuit som jag köpte i Göteborg, jag fullkomligt älskar den! Den hänger fortfarande oanvänd i garderoben, tänker spara den ett tag till, blir så roligt när man väl använder den då.


Mörkblå med vita fåglar





En dag som inte blev som den skulle

Hoppas alla hade trevligt Valborgs "firande" :) Min dag började med Jacob & hans familj. Vi åkte till deras sommarstuga & hade det chill! Sedan umgicks vi med fina vänner! Galna diskussioner, barnsliga lekar & sjuka klipp på datan var några av sakerna som stog på schemat. Åkte sedan hem till Jacob & sov där, myys :)

Åkte till stallet, var tänkt att jag skulle rida. Kom till stallet, tog fram nyckeln till hänglåset som går till sadelkammaren, upptäcker att nyckeln är avbruten, går till hänglåset, ser att den andra halvan av nyckeln sitter i låset, man tycker ju lite att sånt händer inte! Så eftersom jag inte kunde få tag på utrustningen kunde jag inte rida. Mockade extra noga & mockade även åt Nora. Snäll jag är! Sedan kom Elin, Nora & Emelie & joinade mig. Två hästar rymde, en annan gick omkull i hagen, en katt hamnade i dammen & det var allmän panik. Men roligt hade vi!




Han fick ryck & gick omkull :o




Sötare får man leta efter!




Hahah! :) <3


söta :)<3


HAHAHA!


RSS 2.0